SimpleX tábor Torockón


Az idén nyáron augusztus 3 délutántól augusztus 9 délig fog tartani a SimpleX Egyesület alternatív matematikatanítási tábora Torockón (a Lyceum Alapítvány Ifjúsági Házában). A táborba 9-12 osztályt végzett diákok vehetnek részt, összesen 25-en, illetve a kísérleti tanításokhoz kapcsolódóan 10-15 tanár (egyetemi hallgató) jelentkezését is várjuk. A program egy része meglepetés, mindössze annyit árulunk el, hogy a matematikai tevékenységek 2 téma köré csoportosulnak: matematikai modellezés és számítógépes kísérletezés. A táborban lesznek számítógépet igénylő tevékenységek, ezért jó ha minél többen hoznak magukkal laptopot. Az alternatív tevékenységekhez érdemes túracípőt is hozni.

A tábor ára 500 lej/fő, amiből az egyesület 100 lej/fő támogatást nyújt mindenkinek. A részvételi szándékot az alább mellékelt Google form kitöltésével kell jelezni és részvételi listákat az egyesület valamely tagjához (Páll Olga – Csíkszereda, András Szilárd – Kolozsvár) eljuttatott 200 lej vissza nem térítendő előleg kifizetése után (vagy az egyesület számlájára való utalás után) véglegesítjük (tehát az előleg befizetési sorrendjében töltjük fel a helyeket).
Tanárok és egyetemi hallgatók esetén a részvételi díj attól függ, hogy ki mennyi foglalkozás tervezésében, előkészítésében és kivitelezésében, illetve milyen egyéb tábori programban vállal részt. Minden foglalkozást egy kisebb tanári csapat készít elő és minden ilyen csapatban való munka 100 lej kedvezményt jelent (tehát 4 tevékenységben való részvétel esetén tanároknak ingyenes).

Az jelentkezési űrlap címe:
https://docs.google.com/forms/d/1_YDNEs_w3i5p82Uappv9CdocvX9eoM5BxuukzdisBn0/viewform?usp=send_form

Leave a Reply