Eredményhirdetés: Ady Endre-ösztöndíj a 2019–2020-as tanévre

AdyEndre2

A magyarországi család- és ifjúságügyért felelős államtitkár 2020. március 17-én jóváhagyta a Erdélyi Tehetségsegítő Tanács által, az NTP-ADY-M-19 azonosítószámú pályázat keretében előterjesztett ösztöndíjas tanulók listáját. A névsort az adatvédelmi szabályok miatt nem hozzuk nyilvánosságra az ETT honlapján, az eredményt mindenkivel egyénileg közöljük e-mailben vagy telefonon.

Az ösztöndíjra jogosultaknak magyar és román nyelvű szerződést kell kötniük az Erdélyi Tehetségsegítő Tanáccsal. A típusszerződéseket kitöltve és aláírva kell elküldeni e-mailben (etehetsegtanacs@gmail.com) vagy postán, a bankszámlát igazoló hivatalos banki papírral együtt, az Erdélyi Tehetségsegítő Tanács alábbi címére:

Consiliul pentru Sprijinirea Talentelor din Transilvania
Cluj-Napoca, 400157, str. Ploiești nr. 23–25., județul Cluj

A szerződés magyar nyelvű mintapéldánya letölthető PDF vagy *docx formátumban (3 példányban kell elküldeni).
A szerződés román nyelvű mintapéldánya letölthető 
PDF  vagy *docx  formátumban (2 példányban kell elküldeni).

Az ösztöndíj banki átutalásához szükséges adatokat kérjük elküldeni online, egy külön Google-űrlap kitöltésével, amely az alábbi linken érhető el. A banktól kapott számlaszám-igazolást szkennelve vagy fényképként is el lehet küldeni az etehetsegtanacs@gmail.com e-mail címre, de ettől függetlenül fontos a Google-űrlap kitöltése is.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.