Előadás- és tárgyalástechnika képzés

Balázs Brigitta és Krippán Kinga (BBTE) élménybeszámolója alapján:

A tordaszentlászlói előadás- és tárgyalástechnika képzésnek rengeteg előnyét látom. Éppen emiatt mondhatom, hogy nagyon hasznos volt számomra a háromnapos program. Elsősorban rengeteg új dolgot tanultam, nem megszokott környezetben. Előtte nem adódott túlságosan sok alkalmam ilyen és hasonló képzéseken részt venni, úgyhogy a maga módján újdonság is volt számomra. Az interaktív előadások, gyakorlatok érdekesek voltak, éppen ezért maradandóak, és az intenzív program fel sem tűnt, nem terhelt le.

Több képzésblokk, és csapatépítő tevékenység is szerepelt a hétvégi programban. Amellett, hogy maga a képzés hasznossága nyilvánvaló számomra, az is fontos eredmény szerintem, hogy rengeteg olyan emberrel ismerkedhettem meg, akikkel a jövőben kölcsönösen tudunk segíteni egymásnak szakmai kérdésekben.
Új ötletekkel, lelkesedéssel zártam én személy szerint ezt a tordaszentlászlói képzést, feltöltődve, úgy, hogy szakmailag is fejlődtem, úgy érzem. Sőt nemrégiben egyik projektem során már sikeresen alkalmaztam a szerzett új tudást.
A program lazító, ismerkedő játékokkal indult, hogy a résztvevők kicsit megismerkedjenek egymással, hogy könnyebb legyen együtt dolgozni a hétvége során. Nagyon élveztem ezt a játékblokkot, sokat nevettünk, és sok mindent megtudtunk a kollégákról. Ez után a hétvége első előadása következett, amely nagyon interaktív volt. A fortélyokat nem az előadó diktálta le nekünk, hanem rávezetett minket, és közösen, interaktívan építettük fel az előadásokat. A hétvége során dolgoztunk kiscsoportokban és közösen is. Az előadások játékokkal voltak megszakítva, hogy egymást is jobban megismerjük, a hangulat is jó legyen, és hogy pihenjünk és felfrissüljünk is.

A tevékenység része az Erdélyi Tehetségsegítő Tanács (ETT) 2013-as A siker útjai: nyári tehetséggondozási programok Erdélyben című programjának, amely a Nemzeti Tehetség Program NTP-TPEM-M-MPA-12 pályázatának támogatásával zajlott.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply