VII. Sporttábor – Costinești

Idén nyáron hetedjére került megrendezésre a sporttábor, ezúttal Costinești-en. Vasárnap este indultunk Kolozsvárról vonattal, majd hétfőn délben leszálltunk a tengeren. Napi két edzésünk volt, egy délelőtt és egy a kora esti órákban. A három sporttanárral körforgásban dolgoztak a csapatok, melyek képességeik szerint lettek felosztva.

Napjainkat a következő képpen kell elképzelni: fél nyolctól reggeli, majd kilenc fele kimentünk a partra. Labdáztunk, napoztunk, fürödtünk, majd megkezdődött az egy órás (intenzív) edzés. Utána visszamentünk a szállásra, ebédeltünk, pihentünk pár órát, majd újra kisétáltunk a tengerhez. Szabad program, majd edzés. Miután megejtettük a vacsorát, minden este különböző tevékenység közül választhattunk. Egyszer bulizni mentünk, másszor meccset nézni, vagy éppen ping pongozni, billiárdozni.

Nem volt unalmas hetünk, sőt! Mire hazajöttünk, látszott a tükörben is, a tornateremben is a munkánk eredménye. Jól szórakoztunk, s már várjuk a következő tábort. Köszönjük a sporttanárainknak!

Lupaș Monika X.C osztály

Egy kis „betekintés-videó” a táborba.